Tilaa uutiskirjeemme, josta saat tietoa tuoteuutuuksista ja tarjouksista.
Kylttimax lahjoittaa jokaisesta uudesta tilaajasta 2€ kuukauden hyväntekeväisyysjärjestölle. Lue lisää.
Kylttimax julkaisee ylpeänä #seeinäypäällepäin-kampanjan Mental Health Europen (MHE) kanssa. Haluamme MHE:n kanssa lisätä tietoutta mielenterveydestä ja poistaa mielenterveyden sairauksiin liittyvän stigman.
Mental Health Europe on Euroopan suurin kattojärjestö, joka edistää mielenterveysongelmista kärsivien ihmisten oikeuksia.
Monet meistä tuntevat jonkun, jolla on ollut mielenterveysongelmia.
Kylttimax perustivat vuonna 2008 serkukset David Engstrand ja John Eskilsson. David, jolla on ohjelmointialan tausta, huomasi, että netistä oli vaikea tilata kylttejä. Hän keskusteli Johnin kanssa siitä, miten ihmiset voisivat suunnitella omia kylttejä netissä. John pyysi vähän harkinta-aikaa liiketoimintakonseptin hahmotteluun, mutta David teki ohjelmiston valmiiksi ja osti ensimmäisen kylttien valmistuslaitteen. Tämä oli tyypillistä Davidia – spontaanius ja omistautuminen kaikelle, mitä teki. Kylttimax saavutti nopeasti suosion, joka sillä on tänään.
Kaikki näytti olevan hyvin, mutta se ei ole koko totuus. Noin kuukauden kuluttua yrityksen perustamisesta Davidilla alkoi ilmetä mielenterveysongelmia. Hänen elämänsä muuttui. Hän menetti elämänsä tarkoituksen monessakin mielessä. Kahden vuoden kamppailun jälkeen David päätti elämänsä oman käden kautta. Muistamme Davidin sellaisena kuin hän oli ja kaipaamme häntä.
Tänään haluamme kunnioittaa Davidia ja kaikkia muita ihmisiä, jotka kärsivät hiljaisuudessa, #seeinäypäällepäin-mielenterveyskampanjallamme.
Ulos näkyvä hymy voi merkintä rikkoutunutta mieltä sisällä. Mielenterveysongelmista on edelleenkin usein vaikea puhua julkisuudessa, ja yleensä niitä ei huomaa päällepäin. Siksi haluamme tuoda nämä asiat esiin #seeinäypäällepäin-tarroillamme. Haluamme kannustaa ihmisiä puhumaan ääneen, eikä kenenkään pitäisi hävetä mielenterveysongelmiaan.
Kerätyillä varoilla tuetaan Mental Health Europen työtä, jolla halutaan varmistaa, että mielenterveysongelmista kärsiviä kuullaan Euroopassa ja sen ulkopuolella.