Tilaa uutiskirjeemme, josta saat tietoa tuoteuutuuksista ja tarjouksista.
Kylttimax lahjoittaa jokaisesta uudesta tilaajasta 2€ kuukauden hyväntekeväisyysjärjestölle. Lue lisää.
Muovikyltit kaiverrus, 250x100 mm, Teippi
Hinta sis. ALV:n
Tuotetiedot
Tyyppi:
Muovikyltit kaiverrus
Leveys:
250 mm
Korkeus:
100 mm
Paksuus:
1,6 mm
Kiinnitystapa:
Teippi
Tuotekuvaus
Sairaala on niitä paikkoja, joissa käytetään poikkeuksellisen paljon kylttejä. Sairaalakyltteihin lukeutuu muun muassa suuntakylttejä, jotka osoittavat potilaille (ja työntekijöille) oikean reitin, sekä kylttejä, jotka kertovat huoneiden numeron ja varastotilat.
Kylttejä käytetään myös muualla kuin seinissä moniin tärkeisiin tehtäviin. Kaikilla työntekijöillä on nimikyltit, ja usein myös turvallisuusvarusteet, kuten paloletkut, defibrillaattorit jne., varustetaan kylteillä. Suunnittele sairaalakylttejä oman sairaalasi tarpeisiin.
Sairaalassa käytetään monia erilaisia kylttejä. Niillä on erilaisia käyttötarkoituksia, ja niissä on eri kokoja ja materiaaleja. Kaikkien kylttien tarkoituksena on opastaa, ohjata tai kertoa asioita sekä potilaille että työntekijöille.
Yleensä lähes kaikilla sairaalan työntekijöillä on nimikyltti. Nimikyltissä lukee tavallisesti henkilön nimi ja ammattinimike, minkä ansiosta potilaiden on helpompi tietää, kenen kanssa he puhuvat ja missä tehtävissä henkilö työskentelee.
Sairaalat ovat usein niin isoja, että niissä on helppo eksyä. Siksi sairaaloissa on infotauluja ja isoja suuntakylttejä, jotka kertovat tien oikealle osastolle, kanttiiniin tai WC:hen. Oikean paikan löytämisen on oltava sairaalassa helppoa.
Näitä sairaalakylttejä on lähes joka osastolla, ja ne ovat ovien ulkopuolella. Selkeiden numeroiden ansiosta etsijä löytää helposti perille.
On itsestään selvää, että sairaalan työntekijät ovat tarkkoja hygienian suhteen. Mutta miten on potilaiden laita? Ymmärtävätkö hekin, että hygienian kanssa on oltava tarkkana sekä oman että muiden turvallisuuden varmistamiseksi? Usein WC- ja suihkutiloissa käytetään kylttejä, jotka muistuttava käsidesin käytöstä tartuntariskin vähentämiseksi.